Photo by Andreas

Photo by Andreas

Posted · Add Comment

Tekniskt skicklig. Uppmärksam. Kreativ. Erfaren. Det är fyra saker som är bra att vara om man vill bli en grym bröllopsfotograf. Jag är en grym bröllopsfotograf.

Jag har fotat massa, massa bröllop, både i Sverige och utomlands. Jag har tagit pang-bilder med de sämsta förutsättningarna. Jag har inte råkat ut för att allt gått snett. Men nästan. Det har ändå blivit riktigt bra.
Jag älskar att fotografera och jag vill att mina bilder ska vara mer än en bild här och där. Jag vill att mina fotografier ska berätta en historia och visa en helhet.

Jag vill inte fota så många bröllop som möjligt. Jag vill fota några få bröllop varje år och gå ALL IN varje gång. Jag vill ge varje bröllopspar full uppmärksamhet, fokus och service. Det gör skillnad. Det är viktigt.

När jag fotograferar ett bröllop ingår alltid ett planeringsmöte och en pre-shoot. Gratis. Alltid. Varför? För att vi ska få bästa förutsättningarna för att skapa de bästa bilderna ever. Ever. När det gäller.

Är ni intresserade av att höra vad jag kan erbjuda just er? Skicka genast ett mail eller slå en signal, så pratar vi vidare. Det kostar inget 😉

Facebook www.facebook.com/photobyandreas
Hemsida www.photobyandreas.se
Instagram: https://www.instagram.com/photo_by_andreas/
Mobil 0707156371
Epost info@photobyandreas.se